Julen är här!

 
Idag har det städats, pyntats och rimats. Så nu börjar man få lite julkänsla ändå! Ha en riktigt God Jul alla!!!!
 
 
 
 
 
 
Det har även kommit snö!! Jul på riktigt asså! 


 
 
 

Sådan Farmor Sådant Barnbarn

Eller vad är det man säger! Igår när jag kom hem från skolan lyckades jag på något sätt förstöra min nyckel när jag skulle låsa upp och var tvungen att vänta ute i detta varma landet vi kallar Sverige på att mamma skulle komma hem och rädda mig!
 
Sen idag för en halvtimma sen ringer farmor som har lyckats låsa ute sig hon med! Som det fina barnbarn jag är så gick jag snabbt dit med en reserv nyckel och hon är i tryckt förvar inne i värmen igen! Och jag fick belöning med!! Värdens bästa julkaka! Syltkakor!!! 
 
 
 
 
 
 
 

Stolt över mig själv

Jag klarade mig utan sötsaker i exakt 80 dagar! Nu är det över och jag är ändå inte jättesugen på att frossa i alla läckerheter! Det som var godast att på tillbaka var mina taccochips och lite dipp på det! Helt otroligt gott!
 
Till er som undrar om det var värt det:
Jag blev inte smalare, lyckligare, piggare, fick mindre finnar eller roligare liv! 
Men det var en kul utmaning och jag klarade det! 
 
Och ikväll ska jag äta tre-rätters med Theresia och Latifat och där ingår socker!! 
 
12/9- 30/11- 2012
 
 
 

November

Nästan en hel månad har gått sen sist! November har gått så himla fort, det är redan 1 dec och bara 23 dagar kvar innan julafton! Måste säga att jag aldrig har varit såhär taggad på jul som jag är nu!
 
 
 
 
 
 
 
Många av novembers timmar spenderades på Thriller. Efter fem dagars föreställningar var man överlycklig och samtidigt lagom död! 
 
Bakade muffis/cupcakes till Louise som fylde år. Säger bara en sak det är hur tråktigt som helst att baka när man inte får smaka! 
 
 
 
 
Vi hade mini julaton vilket ledde till några dagars lyxfrukost! 
 
 
Det blev dags att åter igen säga hejdå till syster och vi gjorde ett tappert försök att ta några sista fina bilder.. Känns som det var igår hon åkte förra gången! 
 
 
Tog lite hålltimmaslyx med Annie på Stålbom och kollade på Kålle och hans vänners jul! 
 
Julen har kommit till stan! Falkenberg City är nog mysigast på julen ändå!
 
Firade Idas födelsedag och var sista helgen jag inte fick äta söt men fick en kiwi så var nöjd ändå! 
 
 
 
 
Cyklade och handlade, kände första snön mot mina kinder när jag cyklade hem = lycka! badade och körde julklappsleken med mina tjejor! Ett riktigt bra slut på november helt enkelt!!
 

RSS 2.0