Nu dröjer det 4 år tills vi ses igen..

Halloh

Sitter nu i mitt rum och har överskottsenergi! Har haft en kul dag i skolan sen hem och läsa igenom papperna jag hade fått från sture om intagningsprov. Börjar bli riktigt nervös de ställer en mycket högre ribba! Efter barngympan stack jag iväg på ett Crossfit to the woods pass. Riktigt jobbigt idag för sprang vi från söderbro till vallarnas lekplats och stannade på trotoarerna och körde lite situps och annat trevligt. Sen blev det cirkelpass på lekplatsen och springa tillbaks puhh! Men efteråt är man lycklig och just nu hur pigg som helst förutom att jag knappt kan gå med min gelekropp ;)




We heart it :) kanske nåt sånt annie?? <3

28/2

Tjena Tjena!

Sitter här och tänker på att jag borde smörja in mig så jag inte kliar sönder mig.. Men är så klabbigt med smörja ;)
Dagen har varit lång och har velat dra täcket över mig igen sen jag vaknade hehe Fast några goa timmar har ändå haft! Nä i morgon är det först engelska prov sen bild rätt taggad ändå (första gången tror jag!) ska börja redigera bilderna jag tog i söndags. Sen blir det Crossfit to the woods på kvällen blir nog gött!

Nu ska jag läsa igenom allt till i morgon en sista gång! Harre



Brist på bilder så här får ni en söt chey att titta på! <3

Måndag och tillbaks i samma bänk.


Nu var känns det att man lever igen ;) Måndagar är både jobbiga och roliga asså..
På pianot kom jag på att jag kunde ha He´s a pirate som läxa så nu ska jag nog snart fixa den om några veckor eller så ;) hehe

Fick för ett tagsen fruktsallad med mums! Så nu är jag lite piggare igen för tillfället i alla fall! I morgon är det dubbla pass barngympa hoppas att det blir kul!



Bild från i går i Grimsholmen!

den tjugosjätte februari!

Hallo :)

Söndag vilket betyder att det bara är 4 & 1 halv timma kvar på lov! Lite jobbigt hade gärna tagit en vecka till men det brukar bli kul när man väl kommer igång! Idag har jag ätit en go frukost sen åkte la familja till grimsholmen tog lite bilder till bilduppgiften skönt att kommit igång i alla fall :) Nu i kväll har jag bara suttit och klinkat på pianot och halv sovit!

Igår träffade jag Sara mys mys Blev vintergatan och film heh.



Bjuder på en Bosse :)

Nya skor!

Tjena!

Idag är det fredag känns som sön och att skolan börjar i morgon men nopp! Idag har jag ätit thaimat sen har jag inte gjort så mycket. Blev en spontan resa till fynda för vi skulle ha en lampa gick in på kullens och är nu två par skor rikare :D man får passa på när man hittar nåt billigt som passar ;)

Just nu lyssnar jag på Andreas Lindh (pappas kompis) nya låt "hans over fire" Riktigt go faktiskt försökte lägga in den här men finns bara på Facebook så gick inte ni ska få höra den om det går nån annan gång!

Nu ska jag bara slockna framför tvn blir tiddigt träningspass i morgon så får försöka tagga till det!

Harre



Mina nya skor blev 2 par likadana men två olika goa färger! :)

23/2 2012

Tjenixen!¨

Heute har jag träffat 3 tjejor Thersia, Frida och Evelina trevligt trevlgt! Har spelat monopol, piano, wordfeud bland annat och bara möst :) Klarar nu de första 14 takterna på He´s a pirate (piano) bara 42 kvar ;) Kommer kunna den lagom till min dödsbäd hehe!

I morgon blir vi bjudna på thaimat av Mormor! Var tänkt att vi skulle käka det idag hade ju varit ännu roligare sälskap men nu slipper jag betalla! hehe snål som man är!

Nu ska jag fortsätta att spela ska kunna 16 takter innan jag går och lägger mig i alla fall!



Sotan älskar bara Frida och hennes Iphone! ;) <3

Träning, strutar och tjejkväll!

Halloj :)

Har haft en lugn dag idag igen! Är ju trots allt lov! Har ätit middag hos Farmor och Farfar och tränat utomhus i regn och lera (riktigt mysigt faktiskt ;) )  Bosse kom hem från farbror doktorn ledsen med en strut runt halsen har gnytt sen dess stakarn ..

Igår kväll träffade jag tjejerna i klassen :D Jätteroligt så måste göras om! Hoppas på badtunna någon gång i mars!


Caroline är bäst på att välja servetter! <3

Tjejkväll here I come!!


21/2

Nemen tjena är ni här ;)

Tills nu har jag suttit vid min kära vän (pianot) och knåpat på en låt ska försöka få ihop Pirate´s of Caribien (he´s a pirate) Det kommer ta tid kan jag lova! Kan ju i alla fall hoppas att jag har fixat den till sportlovet är slut men inte att lita på..

Dagen fortsätter med lite plugg får försöka vara lite duktig nu eftersom man inte skötte sig innan.. Mer pirater och lite träning sen i kväll bli det tjejkväll!! Mys :D


Åkulla!

Tjena!

Åkulla idag :D Direkt när jag får på mig skidorna ramlar jag ;) Sen kör vi barnrundan på 500 meter ramlar några gånger har faktiskt inte åkt innan så retas inte ;) Sen gav vi oss på den stora rundan och tillslut hade vi kört 1,3 mil rätt duktigt gjort ändå så nu får vi se om det blir nån träningsvärk i morgon! :)









Lite bilder från dagen :)

Slapp söndag = skön söndag!

Tjena!

Dagen har gått fort har haft en  riktigt skön slappdag känner att jag måste försöka ta tag i livet med.. det springer ifrån mig ;) Idag har jag tränat med mamma sen träffat Ida en stund! Mys mys
Musikalen igår var helt ok :) men mer för de gamla! Nästa månad blir det en ny i Storstaden med Johan Glans! Den verkar speciell men kan nog bli rätt bra!

I morgon ska jag åka längskidor i Åkulla första gången så blir spännande!



Bild från Lindvallen! <3

På väg!



Nu är jag på väg mot West side story!  Så hare <3

Pappi :)

Idag är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag HuRrA HurrA huRra! :D

Idag startade jag dagen med att sjunga en falsk sång och göra fin frukost till farsgubben! Nu ska vi snart tiiiiiiilllll

MUSIKAL!!!


Mysdag!

Taodag är var det sista skoldagen innan ett efterlängtat lov! Efter skolan stack jag och Ida ner til stan och myste! Köpte present till pappa och fikade på ritz och Pratade ;) Var väldigt mysigt o lyckat längesen det bara var vi med! I kväll har ag nördat spel på pappas iphone kul kul!

I morgon fyller pappa år och en efterlängtad musikal står på schemat lööve :D






Min mumsiga fika :D

Gammal men så söt!


Vad ska du jobba med när du blir stor?

Tjabba Tjena Hallå

Jag har tänkt ett tag på vad jag ska jobba med när jag blir stor!! Det är ett viktigt, svårt och jobbigt val! Men jag fick nyss en snilleblixt!

Idagens sammhälle har vi lärare i skolan. Men ofta tycker de att det är roligare att vara hemma,  åka på semester eller varför inte springa marator.. Dömmer ingen jag förstår er typ.. Eftersom det inte är några som vill bli lärare längre kom vår rektor på något helt fantastiskt! Så nu har vår skola hyrt Falkenbergs Vollybolllag att vara våra lärare. Mycket trevliga killar! Så där har vi det!

Och nej ni har fel jag har inte tänkt att bli lärare! Meeeennn ba da dam dam dam dam 

Jag ska bli Vollybollproffs i Sverige vara med de coola killarna och jobba på Tångaskolan! (ska bara växa nån cm först..)


Hoppas detta hjälpte alla som inte har kommit på vad de vill jobba med en :)


15/2

Haj :)

Ikväll har jag ätit på torggrillen :O En Onsdag!! jajamen fint ska det va ;)

Riktigt gött så kände att jag var tvungen at skryta om det lite!! I kv var det koncert igen gick la sådär men det var kul! riktigt duktiga solister med! På fredag har jag so och tyska prov (kanske redan sagt det..) Så i morgon ska jag rå plugga! Händer inget mer kul som jag har lust att prata om just nu så ...

..choo :)



Så goóóóoo

Heute!

Hallo!

Dagarna går o snart är det sportlov!! ska bara klara två prov sen på lördag får jag min efterlängtade musikal!! Gött!
Imorgon och Onsdag är fullspäckat shema skola barngympa o konsert bårda dagarna kul kul :o)

Hoppas du inte tar illa upp emma men tyckte denna bilden var så skön!

från lördags Idas födelsedag på bowlinghallen redigerad av Kasper och Oskar för goa asså ;)

Har du kastat ut grannen :O

Halloj

Idag var andra nationelaprovet gjort gött! lite lagom seg efter bara ;) Det var också Kaspers fördelsedag (grattis :)) Och såklart min namnsdag då med! Inte för vi i min familj firar det eller att de har sagt nåt :( men det är det faktiskt ;) I kväll var det Sarajevo möte med kom inte fram till så mycket så rätt onödigt möte men men ;)

Såg en liten kul dagens fråga nyss på fb som jag delar med mig av :)


Kul kul :D

Smile!

Hoj hoj :D


Igår var första nationelaprovet och i morgon är nästa! Ingen ro ingen vila ;) Så i em köpte jag vindruvor att ha på det lååånga provet! (2.40) Kommer nog fixa sig! Denna v fyller många år med! Ida, Kasper, Jeton & Rasmus Grattis i efter o förskott alla :) Nä nu ska jag läsa Nationelaproven häftet en gång till!


RSS 2.0