Fin början på lovet!

Hade en jättemysig dag med Theresia igår! Var ute och tog kort, handlade mat och lagade 3:rätters och scones.      
                       Hon fixade även min header det är därför den är så stilig!! Tack för det!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

26/10

 
Idag var jag i skolan redan kl 8 för en frivillig mattelektion ibland är man bra flitig efter det hade jag håll till 20 i 1 så förstår inte riktigt vad jag tänkte! Hade det väldigt mysigt i alla fall gick på stan med Theresia och kollade in vår nyrenoverade galleria! Sen var det taccobuffe i skolan!!!! bästa dagen på året typ! Kl 13.00 stod Blodsbröder på schemat Himla bra var den. Får ni chansen att se den GÖR DET! Sen träffade jag Evelina och stack till Klitte och simmade lite. Det var riktigt mysigt med levande ljus och musik. Sen 19.00 var det rep igen börjar närma sig föreställning nu! Efter repet köpte jag massa mat på torggrillen som jag ska trycka i mig nu i soffan med en bra film! 
 
Hoppas ni har haft en lika fin fredag som jag och nu firar vi för det är HÖSTLOV!!

Väggen fick liv igen!

 
I helgen Var det Reunion! (Återträffsfest för språkresan) Det kändes nästa som man var tillbaka igen i Jersey så himla härligt!  Efter åkte 9 pers med hem till mig och trängde in sig i vår källaren. När man tänkter efter har jag bara kännt alla i snart 4 månader och några ännu mindre. Känns som jag har kännt dem hur länge som helst! Nästa vecka redan ser jag antagligen några redan igen! i bland flyter allt bara på! 
 
Här är lite bilder från Moa tog nästan inget själv.. 
 

Tröttsam dag...

Idag är en sån tröttsam dag när man bara vill gömma sig under täcket och dö! Det regnar vi har tråkiga lektioner och alla är trötta och sura! Har lekt med glaskulor rivit papper klistrat papper och målat masker. Känns som jag går i 0:an igen men det är väl lite små mysigt! Nu är det snart sista lektionen med musik och det kan nog ändå blir lite små mys! Och i kväll kommer mina roomisar från Jersey äntligen!


Star For Life

 
Idag var skolans kör med i Star for life och det var jätteroligt och häftigt! Det var en sån speciell känsla och alla var så härliga och de är ju helt underbara när de dansar och sjunger! Säger som min syster jag vi också vara afrikan! Star for life är en organisation som hjälper skolor i Afrika och sprider kunskap om aids. Efter det här vill jag bara ner och hjälpa till jag med! Det var jättekul vara med och jag hoppas verkligen att de kommer hit nästa år också!  

Myskväll hos Frida!!!


Underbar helg!

 
Studiedag på fredagen så började min helg hon min Moa!! Så mysigt att få se henne igen! Den tjejen är helt underbar lär man inte känna henne så missar man något!!
 

Sen var det shopping på Lördag med systrarna. Rått försenad födelsedagspresent men den som väntar på något gott.. Köpte bland annat vinterjacka, mössa och halsduk! Så nu är jag redo för en hård vinter!
 

Nu slipper jag gå hungrig!

Förstå min lycka när jag kommer hem från skolan och bara ska greppa mig väska och skynda iväg igen! Och så står det ett underbart litet lunchpacket i kylen!! Tack mamma det är var underbart gott och välbehövt!! Nu är jag på tåget till Moa!! Äntligen!


Happy girl!!

Är så sjukt taggad och glad just nu!! Har precis haft pianolektion och gick sjukt bra Äntligen!! Känner verkligen att jag har utvecklats under september månad vilket är så skönt och lättande!! Skulle sjunga på estetiskkomunikation idag med men blev inte av är nervös och inte nöjd med min sång så känns rätt bra att ha en till vecka på sig! Och på torsdag blir det potatismys!! Studiedag på fredag så får passa på!!!


RSS 2.0