Earth Hour i kväll glöm ej!

Jag har seriöst problem med klockan vaknade och kollade den är kvart i 9 lika bra att jag går upp annars kommer jag aldrig upp (ska snart sälja gt ..)
Klär på mig går och plockar fram lite frukost hämtar min mobil 8.12 JAAAA! så glad man blir..

Aja nu är jag uppe i alla fall! Idag ska jag se om jag hinner träna lite med hoppas att det blir varmt så jag kan sitta i solen och sen träffa Ida och kanske Annie i kväll och mysa med stiatinljus!

Har inget annat kul att säga mer en att upprepa att I slutet av maj brukar det vara ungefär 30 grader i Sarajevo .. Jag klagar inte ;)




Älskade Fredag!

tjenixen

Idag har jag varit duktig körde och tränade efter skolan sen har jag städat vilken jag nog inte hade gjort på två eller kanske fler veckor.. Syntes kan jag säga men nu är här så fint igen och i natt får jag sova i nya lakan så gött!

Ikväll blir det myskväll med mamma rätt skönt faktiskt har varit långa veckor ett tag nu så behöver bara mysa ner i en filt och en mamma som pillar i mitt hår!



Nu har de första vitsipporna kommit också :D Hittade tre stycken när jag var ute med bosse i hagen i går så nu är våren på G

Hur lycklig som helst!

I helgen och måndag och tisdag var jag inte en fröjd att se på ;) Var en levade stressad zombi men nu är jag tillbaks! hur lycklig som helst!

Andledningen att stress och press är slut är att jag har gjort intagningsprovet till Sturegymnasiet Halmstad! Provet bestod av 3 delar. Först rytmikprov i grupp. Sen visa upp sitt instrument och sist teoriprov! Allt gick okej och teorin kändes faktiskt riktigt bra :D Alla var shysta det var go stämmning och träffade även två som redan gick där. Var riktigt nervös men så lycklig och stolt efteråt!

Så en ny Josefine gick till skolan idag och var den ända pigga ;) Kul dag i skolan med turkisk mat (gött) Sen fick ida och annie sms från minitryck att våra klasströjor hade kommit så vi stack och hämtade de efter skolan sitter nu i min :D jättefin <3

Och nyss ringde Karin (lärare på sture och pappas kusin så hon var snäll o medelade vad de tyckte) och de vill ha dit mig :D Jätteglad! I försig går halmstads komun före men just är jag inne om jag väljer om det till mitt första val! Kan inte beskriva min lätnad puh! äntligen kan man slappna av och fokusera på annat igen!



GO BACK. WE FUCKED UP EVERTHING.

Men nu är ni nog trötta på mitt tjat! Puss på er <3

Spamalot



Nu blir det Glans och Spermadot

Ska sjunga med i tonerna av (Always look on the bright side of life!)

Tack gode gud!



Kul kul ;) Ha en bra fredag just nu sitter jag på tåget!

Dimma vs Sol! Tror jag väljer..

Halloh :)

Tiden går och redan Torsdag idag gött!!

Har varit på studiebesök hela dagen med klassen mycket mys o kul Först Ringhals sen Universeum. Fick en guidad tur i regnskogen. Gick med bland annat höjd och aprädda Joel mycket kul och skrämma upp honom och sen de andra killarna med leksaks spindlar och ödlor ;) De är inte så tuffa alltid asså...

I morgon smäller det!  Blir stockholm hela helgen med shopping muskal och kanske fotomuset! Kommer bli fantastiskt bra så i morgon halv 7 befinner jag mig på tågstationen om någon vill vinka av mig! 

Just nu sitter jag och drogar ingefära tee och echinacea så jag håller mig frisk!! Har verkligen inte tid med några sjukdommar nu det får vänta till efter v 16 !

Nä nu tror jag att jag fått med allt



Just saying ;) Nä så taskig jag är :O ha det toppen här hemma <3

Hej.. då! fan.. :O

Lööörrddagg idag :D Så skönt!!   Somnade jättetidigt igår vilket också var väldigt skönt :D

Gjorde världens pinsamaste sak igår :O Jag och ida var ute och gick så skulle jag bara hälsa på en av mamma o pappas kompisar och jag var väldigt glad och pratade o skrattade lite för mycket och så vänder jag mig mot han och hör mig själv säga "hej då!" Högt och jätteglat herre gud vad man ska ha problem med hej och hej då...

Nu är jag pigg och lite smått uttråkad ska till annie kl 6 i kväll så bara att vänta tills dess :) Idag har jag inte gjort annat är spelat piano och varit ute o gått!

Kollade lite på Teenanger Post och hittade den här lite kul ändå ;)



Nä nu får jag hitta på nåt! ha det <3

Snart fredagskväll!

Heej

Har precis anlänt till Kulturskolan efter ett träningspass på strandhälsan :) Nu sitter jag här ny duschad och fräsh och har inte så mycket för mig.. Ska ha möte här 5 så nu är det bara och vänta kan lika gärna börja plugga lite så jag får gjort det!



Gör reklam för mitt äpple om det är nån som vill köpa maila [email protected] :) (fan va fräsch o schnygg jag är :D  )

Torsdag!

Idag är det torsdag för er som har missat det! Har haft Nationela i No och ätit pannkakor :)

När jag kom hem mötes jag av min kompis fast han verkar ha haft en tuff förmiddag.. Hade gjort vad som helst (nästan) om jag hade fått lägga mig jämte honom och sova och skippa resten av dagen.. Nu blir det att försöka få in tyskaglosorna och sen iväg på rehab! ha det bäst <3


Våren är här!

Halloj sitter just nu ute och jobbar så solbrännan. Här är jätteskönt ute och kommer nog sitta här hella dagen Äntligen säger jag bara!! Jämte mig t´har jag mina bästa böcker. Biologi boken och matte boken om jag nu skulle få för mig att det hade varit kul att plugga en stund hehe.. Nä tycker faktiskt jag har varit duktig som har skrivit lite på mitt engelska tal så nu har jag suttit och possat med världens snyggaste brillor (Första jag ska köpa när jag kommer till stockholm: Nya brillor!!) Hoppas jag har skrivit rätt nu ni  får annars tänka til lite själva kan inte riktigt se på datorn här ute heh.

Här får ni lite snygga solbrillposer ni kan testa hemma! ( till de behöver ni ett par riktigt stora solbrillor ett ansikte och en kamera)


12/3

Halloj

Dagen är över har överlevt är hemma i tryggt förvar och tänkte placera mig i sängen som belöning!

Imorgon blir det skola sen lite plugg och vidare på barngympa. Men sen kommer belöningen Nattmys med Annie och studiedag på ondag!  Kommer bli hur gött som helst! Sen är det nationela på torsdag men det behöver vi ju inte prata om ;) Kollade även på en liten koncert i skolan har glömt vad de hette igen så kan tyvärr inte visa.. Specielt men rätt bra o coolt ändå :)


Bosse boss!

Idag är ingen vanlig dag...

...för det är Annies Födelsedag HurrA HuRra huRra!!!


Bjuder på massa bilder på den sköna <3












Hoppas du har haft en toppen dag puss <3

Kvinnodagen!

Kvinnodagen idag har jag fått veta.. Vet ej om det gett mig nåt mer en snöboll i ansiktet och bränd tunga av (inte så gott) tee Men dagen har varit bra :)

I går var det hestra riktigt kul!! tog nästan inga kort tyvärr dock.. men men ni får klara er!  På kvällen hängde jag på pappa på träning ricktigt jobbig nog jobbigaste av de alla men kul var det! Ikväll är det Disko för de små så vi får in lite pengar till Sarajevo :) det blir nog bra! Nu ska jag bara fixa tyskan till i morgon sen blir det att sticka iväg

Harre :)


Har verkligen inga bilder just nu så får bli en fin på The ark!  (rätt bra för att vara tagen med min lilla kamera ändå)

Tiden går så fort!

Måndag igen!

Känns som det var igår jag sa det sist! Tiden har gått så sjukt fort det sista! Redan mars och det börjar smita in lite roliga utflykter och lediga dagar i skolan gött gött! Känns lite konstigt att det här är sista terminen nu bara :O kommer bli sorgligt att skiljas från vår klass men men mötas o skiljas är livets gång som man fick lära sig i 5:an

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska kolla so:n så den blir klar eller spåna på engelskan.. Blir nog inget av det men är ju tanken som räknas i alla fall!



Så varmt o skönt det ser ut inte som jag med filt runt med och fötterna om elementet..

Svar på tal!



Vet ej om jag vill riktig heheh Men Den här bilden är i alla fall till eves bilduppgift där jag fic agera model vilket jag inte är så jätte bra på hehe Men här har ni Sorg <3




Sådär ja :) 22.22 önska er nåt fint o sov gott <3

Melinda 22 år!

Hallöö

Tänkte skriva melinda 20 år i rubriken :O Tiden har verkligen stannat i mitt huvud ;) heh

Hemma från Födelsedagsbarnet nu! Annars har jag bara sålt gt blev inte så mycket pengar denna helgen men det är ju så i bland.  I morgon drar veckan igång igen sitter och fixar lite med so:n som ska vara inne på tisdag. Sen blir det Hestra på Onsdag :D Kommer bli skit kul! 




Lite svår att förstå för er men detta var dagens födelsedagskort jag gjorde :)

Todelo!

Hej hej!

Dagarna går fort fast det inte händer så mycket Idag har jag sålt GT träffat Eve jobbade på solbrännan i det fina vädret. Har även knåpat på bilder till bilden rätt kul ändå ;)

I morgon är det syster ysters födelsedag så då blir det go mat o fika hoppas jag på sen drar veckan igång igen Denna veckan har gått för fort har inte hunnit med nåt..




Bild från Grimsholmen på Bosse :)

RSS 2.0