Linvallen!

Haj

Har åkt skidor i 5 timmar idag så nu är man go o trött ;) Har även varit på lammet o grisen i kväll riktigt go mat! Vi tog en 3 rätters Varmrätt Det var fläskkött, lamm och oxfile med olika tillbehör Toppen! Har nog aldrig ätit så fint när jag åkt skidor ;) heheh tur man har att syster fyllde år! Nä nu ska jag nog snart ta sängen om jag ska orka upp i morgon! Hoppas ni har det bra hemma i huset och alla ni andra där hemma i falkenberg! ;) Pöss <3
Födelsedagsbarnet! Gud vad jag längtat! (ojdå ni får vrida huvudet ;))

Graatttttiiiisss ;D

Idag fyller Emma 20 år!! Grattis älskar dig ses om ungefär 20 timmar ;) Hoppas du har haft en toppen fördelsedag! <3


De bästa ideerna kommer i sista stund!

Haj

Idag skulle jag egentligen träffa ida men hon fick andra prob ;) så får bli en annan dag! Har också kommit på att alltid när det börjar dra ihop sig till nåt ploppar det upp massa ideer i mitt huvud som jag måste ta tag i men kan aldrig göra det 1 v innan behöver typ tidpressen så jag får sitta uppe till midnatt för att göra nån ide jag kommer på! Så imorgon natt kan ni vänta er att jag sitter uppe och svär över min dator när det blir fel och blir toppenglad när resultatet är färdigt hoppas det i alla fall! I morgon ska jag till syster direkt efter skolan med! Ska bli riktigt mysigt!! Nä nu måste jag sätta mig vid tyskan en liten stund med..

Harre <3



Jättefin bild :D från vänster Slav, indian kung, drottning :) (Tenik är fint det, hur ska ni klara er utan mig nästa v... ;))

Nu va det en sån v igen..

Haj

todag är en vanlig dag fast ändå inte ;) Nä men dagen har inte erbjudit något särskilt. Blev färdig med redskapen idag vilket känns fabulous! Men när jag kollar på min att göra lista blir jag bara trött.. Man ska aldrig skjuta upp saker till morgon dan har jag hört men har man redan börjat kan man fortsätta ;)

Hur gott hade inte detta varit just nu!!!

Bild från google  


Stjärnfall!


Haj

Dagen har varit lång och ska bli skönt med sängen! I kväll när vi gick hem Jag Lovar jag såg ett stjärnfall!!! Mend et var ingen som trodde mig ... eller annie om hon inte drev med mig bara ;)
Men lovar va jättehäftigt!  I morgon är det gymnasieval! Vågar inte skriva vad jag ska välja om jag ändrar mig igen i sista stund.. hehe

Nä sov gott! <3

17/1

Skolan och allt runt omkring är verkligen igång nu! När jag väl får lägga mig i min säng mår jag som bäst! Sova är nog det bästa jag vet! (nästan i alla fall..)  I dag har jag haft skola, träning, och barngympa.. Sen pluggat lite kemi till provet... Sista No provet i hela nian så ska nog kunna hålla ut! Morgondagen ser likadan ut som denna exakt faktiskt så har inte något kul att berätta.. jaja nu skricker mitt huvud att jag ska lägga mig på huvudkudden och tänker inte säga emot ;) Söv gött <3



Bild från ända snön i år..

Laddar upp inför veckan!

Haloohj

Snart är det en ny v och jag har satt en stund igår för att skriva upp allt i min kalender och konstaterar att det nog kommer bli en trött v ;) Nä men i morgon börjar kör och piano och det ska bli kul att det drar igång igen! Även skolan har drat igång ordentligt igen prov och läxor i v ... jaja det ska vi väl överleva Det har vi ju i alla fall gjort för ;)


Nä nu ska jag ladda upp med att kolla på nån bra serie på datorn och mysa ner mig i min säng!

Överaskningsfest och bio!

Halloh

Har precis fixat färdigt mig för kvällen! Det blir bio med sköna människor och taccos hos Annie efteråt :) Kommer bli toppen! Igår var det överaskningsfest för Tirre vet ej om det blev så mkt överaskning som vi hade tänkt först med det blev väldigt mysigt i alla fall! Idag har jag sålt gt och städat på mammas jobb! Mycket denna helgen helt enkelt men gillar att ha mycket så det är toppen!


Jättefin bild på mig i kv ! Ha det toppen <3

todag!

Halooh

Inte mkt att berätta nu när man har skola.. Men somnade tidigt i går skönt! och vaknade ändå för sen inte lika skönt men jag hinner även om jag tycker synd om annie som måste vänta på mig .. Idag efter skolan har jag tränat och varit ute med hunden. Mycket roliga saker asså!.. Gjorde även ett hemligt ärende i stan innan träningen :O Nu blir ni allt nyfikna! I morgon är det redan helg igen! Gött! Har precis duschat och tror jag snart faller ner död av trötthet så blir nog tidig sömn idag med gött! Hare



(Weheartit)

Ps: Har kommit på att jag snart har 3 jobb :O ska nog få ihop pengarna till min språkresa tillslut! :)

Skolstart o barngympa!

Halloj

Idag började skolan! Det var svårt att ta sigg upp som vanligt men faktiskt mysigt där! Gillar att vara i skolan med kompisarna kanske inte på lektionerna men med kompisarna överlever man ju! I em började barngympan! Många nya och gamla goa barn Fick till och dem en teckning från en liten tjej som heter Tindra!




Nu ska jag käka :) hare

Sista dagen!

Nu är sista dagen innan skolan börjar snart slut.. Jag har laddat upp med att träffa mina fina vänner och tagit kort o varit ute med lilla hunden :) Jag har även lagat mat och nyss tagit en snabb dusch så nu är man fräsh inför morgondagen! Var tvungen o kolla på schemat för att se vad vi egentligen hade för nåt i morgon ocg domen lyder: Engelska, Bild, Tyska, LUNCH, So med karin :S, Idrott (nice day or that .... ) 

Nä nu lämnar jag er för att mysa ner mig i min säng med min bok och en god kopp te! Harre <3

Andra snön :D

Halloh

Nu är andra snön här inte för att det ser ut som den kommer stanna men var riktigt lycklig när jag kom ut från strandhälsan och skulle cykla hem :D Snow! Var nog bara jag som förstod det fina o roliga för de jag möte hade mungiporna vid fötterna ;) Jag var lycklig och delade med mig av mitt leende i alla fall ;)


bild från första snön för 2:a snön fastnar inte på bild (kanske bara finns i min fanatsi :O )

Take a last good day before the hell

Halooh

Idag har jag faktiskt haft det riktigt mysigt :) Jag har träffat kusin vitamin ätit lutfisk hos farmor o farfar och haft film kväll :D Min blogg är tråkig så nu ska jag snart lägga mig i min sköna säng sova och drömma söt om hur jag kan göra den bäst! Söv Söt <3


Mycket god glass :D (thersias bild :O )

Today

Halloh

Dagen har gått åt att inte gör nånting alls! Inte lyfta en fot, inte röra en min och så vidare ;) Nu ska jag göra det jag är bäst på ... och det får ni fundera ut själva helt ok och komentera sina funderingar ;)




Vist är man göllig <3

Mysig kväll o natt i Åled

Halloh

I går kväll och i natt har jag befunnit mig i Åled :) Jag har ätit 3 rätters middag bestånde av champange soppa, taccoburgare o en chokladkaka . Jag har badat i champange och badankan o bollen var med ;)

Nu har jag precis kommit hem och får sätta igång och städa... kul kul Hög musik så går det!


Hare bra :) <3

Lockigt hår!

Kl 22 började jag och nu är jag färdig för att sova haha!


Så här vacker ser man ut när man vill ha lockigt hår :D



så här blir resultatet ;) haha jättefint... ;)  Mitt fina sovhår

Nu ska jag vara social med mina kära kompisar på skype! Ha det toppen <3

Varför Firar Vi Trettondagsafton??

Jag har funderat på detta länge och kände att jag måste verkligen få veta nu för det känns så guds viktigt ;)

Och jag blev riktigt förvånad för det var inte för:
- att man ska bada badtuna och ha det gött
- inte kolla på fredrikdahlsteathern som alltid kommer den 5/1 (trettondagsafton) varje år!
- inte en dag man ska träna riktigt hårt för resten av året så man kan äta lika mkt julmat nästa år..
- Inte för att jag ska sitta här och komma på olika dumma ideer

Utan här är svaret vi alla letat efter så länge!! :O

För er som inte blev ett dug klokare efter läst den där texten ska jag försöka översätta efter läst det ungefär 20 g :)

Man firar det för att precis som jag ska gör i morgon:

- Handla med farsgubben och hoppas man hittar allt i den stora mataffären :S
- Träna sina knän hos sjukgymnasten
- Åka till mor o fars kompisar och bada badtuna och sova i husvagn eller nåt ;)

Kommer bli toppen 13dagsafton firande ;) och ren ska man bli :D

3/1 2012

Halloj :)

Idag har det inte hänt mkt sov länge tvättade, tränade, duschade, diskade, myste ner mig i soffan & lagade mat. Och nu ligger jag där jag trivs som bäst I soffan ;)



Denna frisyren måste jag göra nån dag!!

Ha det toppen! <3

Bryr er inte om denna :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3320547/jossanjonstorp?claim=ncrfg5wagf8">Följ min blogg med Bloglovin</a>

I´m beautiful in my way!

Halloj

I morgon är det lov på riktigt Mamma o pappa börjar jobba igen ;) haha nä men har inget kul och berätta körde lite saning och konsekvens utan konsekvens i går med tjejerna ;) mycket intresant så har ni nåt kul och fråga Bara ut med det så har jag nått vettigt och skriva och ni behöver inte dö av uttråknning ;)

Nä nu ska lilla Jossan sova!                 Söv Gött <3


Nyårsdagen!

Hallo

Nu är det 2012 för er som har missat det så skulle jag bara informera! :) Kvällen och natten hos ida var riktigt lyckad och mysig! Men nu är det nytt år och nya tag! Efter jag somnade om när emma o Sandra stack vaknade jag av ett sms :) Tack min lilla mes! <3 Hade fått ett annat sms också som stod att jag skulle vara hemma 12 ;) ops kl 7 min över ;) Men gick bra! Nu blir det nyårsmiddag med mormor famor o farfar :) Ha det toppen hörs säkert senare :)

Hade ingen bild i närheten så ni får denna på min efterlängtade syster <3 Får gå och trösta mig hos min andra syster! ;D <3

Gott Nytt År!!!


Bild från Google

RSS 2.0