Jesus Christ Superstar!

Haaloh

Hemma från musikalen! Den var verkligen jättebra så se den om ni kan. Kommer vara föreställningar hela helgen fre, lör, sön kl halv 8 på stadstheatern!

I morgon är det nationela i eng.. behöver inte säga mer än så tänker helst inte på det.. Sen blir det långhelg!! gött




Har fått en bra uppladdning nu i alla fall! :D

Thank you for the Music!

Nu var sista föreställningen över.. Tråkigt men är samtidigt den lyckligaste på denna planet just nu!
Finns inget bättre en att se släkten i publiken Farfar som sitter och ler sitt stora leende igenom hela föreställningen och Faster som ställer sig upp och står kvar och diggar utan att bry sig om att ingen annan står upp!  Och alla goa kramar och berömelser <3 Även fantastiska människor att göra föreställningen med sjukt duktiga och sköna!

Har inget mer att säga (GLAD GLAD GLAD!)     Pratade med syster innan idag med. Var längesen och skönt att höra hennes röst igen! Om en vecka exakt ligger hon i rummet brevid igen och jag kan höra hennes snarkningar! (Nostalgi ögonblick ;) )    Nu ska jag tvinga mig själv att borsta tänderna och lägga mig i sängen få bort allt klabbigt svettigt smink med ska bli gött!



Bild från Fb hoppas det kommer ut fler snart! :D

You Gotta Love ABBA!

Detta är nog det bästa jag gjort! Har så sjukt roligt!! Kan inte säga mer har en gång till på mig se om jag kan öka ännu lite till! Var även och kollade på Annie när hon tävlade idag! Duktiga som de är vann de men hade inte räknat med något annat ;) <3     Nu ska jag drömma lyckliga drömmar och tagga i för morgondagen!




ABBA is the shit!

Heej

Första föreställningen är gjort!! Var sjukt kul!! Sjöng till och med min låt helt rätt för första gången tror jag ;)
Helt amazing! I morgon blir det nya en till föreställning och att sälja lite tidningar så jag slipper leva pank.. Nä nu ska jag joina min goa säng kan inte annat en att säga att det är en riktigt bra vän till mig!

Ha det! Puss



Har ingen annan bild från kvällen så ni får nöja er se om jag får tag i nån annan någon dag!

ändast jossan är vaken!

Halloj är ni vakna!

Kl är kvart över 11 och jag är hemma efter ännu ett rep i morgon smäller det juh!!
Känner att jag måste få i mig lite mat och lugna tankarna så jag kan sova sen så här sitter jag i mörkret i mitt kök och dricker yougurt och går igenom morgondagen! Kan säga att jag älskar Eva för att hon inte gav oss någon läxa till i morgon!

Sista sak jag ska påminna er om! I morgon på STATSTHEATERN FALKENBERG 19.30 Säg att ni känner mig och går i min skola och ni får en biljet för 70 kr! <3


Somebody that i used to know



Måndag igen och påsklovet är slut!

Sammanfattningen av lovet blir Att repa inför veckans Abba Show och vara sjuk ena roligare än det andra men allt ska ha sin tid antar jag ;)

I morgon ska jag leta som en galning efter skor efter skolan sen på kvällen blir det rep . Blir nog bra!
Harre <3

Grattis Mamma!



Dagen har bjudit på falsk juv morgon låt, tårta, pass, abbarep och taccos :) I morgon blir det en liten shopingtur till halmstad! Blir toppen ha det!

Älskar att vara frisk!

Heej!

Kan säga att det är tur att jag inte videobloggar för min röst är helt kaput.. Men är mycket bättre har ingen feber kvar bara hosta och halsont! Så nu ska jag snart vara helt återställd! :D

Kan inte beskriva lyckan över att kunna kolla på tv eller läsa en bok utan att ögon svider så man gråter eller att slippa huvudvärk efter två dagar konstant.. Jag är väldigt lycklig som nästan aldrig blir sjuk! Detta är nog ungefär tjedje gången jag kan komma i håg!

Dagen fortsätter med bok, plugga låttext, snora och dricka ingefäratee ur min gamla trogna vän :)




RSS 2.0